pureprofile logo

6 manieren om meer te verdienen met Pureprofile

Zo haalt u het meeste uit uw account:

1. Vul je profiel volledig in

Hoe meer profielenquêtes u beantwoordt, hoe meer verdienmogelijkheden u krijgt. Heb je geen tijd om alles in één keer te doen? Probeer er elke dag een paar te beantwoorden.

2. Houd je profiel up-to-date

Ga trouwen? Een baby verwachten? Heb je net een reddingspuppy geadopteerd? Door je profiel up-to-date te houden met belangrijke levensgebeurtenissen, ontvang je meer betaalde activiteiten.

3. Log dagelijks in

Sommige activiteiten hebben beperkte quota, wat betekent dat als er genoeg mensen hebben gereageerd, je niet meer kunt deelnemen. Controleer je feed regelmatig, zodat je niets mist.

4. Wees eerlijk

Om ervoor te zorgen dat onze gegevens nauwkeurig zijn, hebben we controles uitgevoerd om reacties te detecteren die niet helemaal legitiem zijn. Gebrabbel antwoorden, willekeurig aangevinkte vakjes en andere stiekeme dingen zullen niet vliegen, en zullen betekenen dat je minder betaalde activiteiten krijgt.

5. Haast je niet

Ons systeem markeert ook onderzoeken die te snel zijn afgerond. Het is het beste om de tijd te nemen en weloverwogen antwoorden te geven.

6. Als je een e-mail krijgt, reageer dan snel

Wanneer u een e-mail ontvangt waarin u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit, blijf er dan niet op zitten. Stap in voordat het quotum vol is. We sturen je ook een e-mail als er een speciale actie loopt.

Klaar om te beginnen met verdienen?

Copyright @ 2023. Pureprofile Ltd. Gepatenteerd en aangevraagd.