FAQ

Hoe kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Zoek in onze veelgestelde vragen of zend ons een bericht

Lid worden is eenvoudig en gratis!

Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken, door uw naam, geboortedatum, postcode, e-mailadres en wachtwoord in te voeren, en u kunt aan de slag.

Na registratie ontvangt u een verificatie-e-mail met een link om uw registratie te bevestigen. We hebben dit ‘dubbele opt-in’-proces ontworpen om ervoor te zorgen dat u precies bent wie u zegt dat u bent.

Zorg ervoor dat u zowel uw ongewenste e-mail als uw normale inbox controleert en ons toevoegt aan uw lijst met veilige afzenders.

Iedereen vanaf 15 jaar is welkom om lid te worden van Pureprofile. U kunt een account aanmaken door uw naam, geboortedatum, postcode, e-mailadres en wachtwoord op te geven.

Maak je geen zorgen, vergeten wachtwoorden overkomen de beste van ons!

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door bij het inloggen op de link ‘Wachtwoord vergeten/resetten?’ te klikken.

Zodra je je e-mailadres hebt opgegeven (het adres waarmee je je hebt geregistreerd), sturen we een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Om uw accountgegevens zoals e-mailadres, thuisadres, mobiel nummer en/of achternaam te wijzigen of bij te werken, klikt u op Mijn account dat in het linkermenu van de pagina verschijnt wanneer u bent ingelogd op uw account. Selecteer Accountdetails om de vereiste wijzigingen aan te brengen.

Houd er rekening mee dat u bij het sluiten van uw account uw huidige saldo verliest en dat uw account niet opnieuw kan worden geopend.

U mag zich maar voor één account registreren.

Als we ontdekken dat u meer dan één Pureprofile-account heeft, kunnen al uw accounts worden gesloten en wordt u mogelijk permanent geblokkeerd voor onze service en worden alle beloningen verbeurd.

Als je de afgelopen 12 maanden niet hebt ingelogd en geen enquête hebt ingevuld, wordt je Pureprofile-account als inactief beschouwd en kan het worden gesloten. Wanneer wordt vastgesteld dat uw account inactief is, verliest u uw beloningssaldo en de meeste van uw waardevolle profielinformatie.

De reden dat we uw account pauzeren, is vanwege de inherente waarde van uw profiel. Je profiel is een persoonlijk bezit dat je in de loop van de tijd hebt opgebouwd en verfijnd. Door meer dan een jaar niet deel te nemen, gaan we ervan uit dat uw profielgegevens niet actueel zijn en dat u niet geïnteresseerd bent om dit profiel bij ons op te bouwen.

Je kunt je Pureprofile account op elk moment sluiten door in te loggen en te klikken op Mijn Account aan de linkerkant van de pagina. Selecteer Account sluiten en volg de aanwijzingen om uw Pureprofile-account te sluiten. Zodra een account is gesloten, kan het niet opnieuw worden geopend en worden eventuele beloningen verbeurd.

U kunt zich niet afmelden voor transactionele e-mails omdat dit een vereiste is voor het voortzetten van uw account. Als u deze e-mails niet meer wilt ontvangen, of uw account bij Pureprofile wilt beëindigen, kunt u uw account op elk gewenst moment sluiten. Log in en kies de optie ‘Account sluiten’ onder Mijn account. U kunt ons privacybeleid op elk gewenst moment bekijken.

Pureprofile-activiteiten zijn een combinatie van betaalde activiteiten en snelle interacties die u helpen uw profiel op te bouwen.

Activiteiten voor profielupdate

Dit zijn korte vragen die u helpen uw profiel aan te vullen. Hoewel u geen betaling ontvangt om deze te beantwoorden, voegen ze veel waarde toe aan uw profiel. Hoe meer vragen over profielupdates u invult, hoe meer betaalde kansen u krijgt. Bovendien zijn ze supersnel in te vullen.

Betaalde activiteiten

Dit zijn verdienmogelijkheden die op u zijn afgestemd. Denk aan enquêtes, uitnodigingen om websites te bezoeken, video’s om te bekijken of gepersonaliseerde aanbiedingen. Wanneer u een gepersonaliseerde aanbieding ontvangt, krijgt u niet alleen een klein bedrag betaald om deze te bekijken, maar kunt u er ook geld mee besparen.

Hoe meer activiteiten je doet, hoe completer je profiel wordt. En als je profiel rijk en compleet is, kunnen we je nog meer relevante verdienmogelijkheden en aanbiedingen sturen.

Het kost u slechts een paar minuten van uw tijd om elke dag een paar vragen te beantwoorden. Elk antwoord dat u geeft, voegt waarde toe aan uw profiel, wat leidt tot meer betaalde activiteiten.

De vergoeding voor activiteiten varieert afhankelijk van de duur en het type activiteit. U krijgt ook een kleine screeningvergoeding als u niet aan de criteria voor een enquête voldoet.

Elke activiteit zal u vertellen hoeveel u zou kunnen krijgen voordat u eraan deelneemt.

In uw feed hebben we ook eenvoudige, mobielvriendelijke vragen over profielupdates geïntroduceerd, zodat u gemakkelijk uw profiel kunt opbouwen, zelfs als u onderweg bent. Hiermee kunt u communiceren en vragen beantwoorden door op elke feedtegel te klikken.

Hoewel je misschien niet voor elke profielupdate-vraag wordt betaald, helpt elk antwoord je om in contact te komen met meer groepen en betaalde activiteiten.

Campagnes worden gematcht aan relevante mensen op basis van hun profielinformatie. Hoewel we je niet een bepaald aantal campagnes per week kunnen beloven, hoe meer informatie je deelt en verbindt met je Pureprofile, hoe meer kansen je hebt om campagnes op je af te stemmen.

We kunnen het aantal of de frequentie van activiteiten die u in een bepaalde periode zult ontvangen niet garanderen, aangezien deze afhankelijk zijn van een aantal variabelen, namelijk het aantal benodigde reacties, de stroom/het gas naar de activiteit, de gerichte aanpak en/of de verdeling van welke profielen nodig zijn. U wordt gericht op activiteiten op basis van de antwoorden in uw profiel en de bijbehorende groepen waarvan u mogelijk deel uitmaakt. Hoe meer profielvragen u kunt beantwoorden, hoe groter uw kans om getarget te worden voor verdere activiteiten.

De beste manier om ervoor te zorgen dat u een activiteit in een vroeg stadium bereikt of niet helemaal mist, is door regelmatig in te loggen en uw feed te blijven vernieuwen voor nieuwe activiteiten die opduiken.

De e-mails die u ontvangt, zijn ALLEEN herinneringen voor activiteiten die mogelijk nog beschikbaar zijn, maar deze worden beschikbaar gemaakt voor duizenden leden tegelijk en kunnen extreem snel vol raken. Aangezien dit herinneringen in realtime zijn, is het mogelijk dat een activiteit slechts een handvol overgebleven respondenten nodig heeft en dat de activiteit zo snel wordt gevuld als u de gegeven uitnodiging hebt ontvangen.

De beste manier om ervoor te zorgen dat u een activiteit in een vroeg stadium bereikt of niet helemaal mist, is door regelmatig in te loggen en uw feed te blijven vernieuwen voor nieuwe activiteiten die opduiken.

Een VPN (virtual private network) is een dienst die uw internetverkeersgegevens versleutelt. De VPN verbergt uw IP-adres en versleutelt alle gegevens die u naar ons verzendt of ontvangt, waardoor sommige van onze beveiligingscontroles op activiteiten waar dit een vereiste kan zijn, mogelijk niet slagen.

Als u een VPN gebruikt of denkt dat de netwerkverbinding waarop u zich bevindt deze heeft ingeschakeld, schakel deze dan uit/probeer een andere netwerkbron wanneer u deelneemt aan Pureprofile.

We zijn altijd bezig om technische fouten op te lossen. Als je een betaalde activiteit hebt voltooid en denkt dat je er niet voor bent betaald, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vergeet niet om zoveel mogelijk informatie over de enquête op te nemen, inclusief de naam, ID, potentiële inkomsten of details over het enquête-onderwerp en wat er mis is gegaan.

Uw transacties zullen uw geschiedenis weergeven voor alle activiteiten waaraan u hebt deelgenomen.

U kunt hier toegang toe krijgen door in het menu aan de linkerkant op inwisselen te klikken.

Sommige onderzoeken zijn complexer dan andere en daarom kunnen hun screeningsecties meer vragen bevatten dan u normaal vindt voordat u in aanmerking komt voor de hoofdvragenlijst. We proberen screeningvragen tot een minimum te beperken, maar in sommige gevallen zijn eenvoudige demografische vragen niet voldoende om ervoor te zorgen dat onze klanten het juiste publiek hebben. Mocht een screeningsectie verder gaan dan de eerlijkheid voor de standaardbetaling, dan zullen we ervoor zorgen dat de screenervergoeding dienovereenkomstig wordt verhoogd.

Voor sommige Pureprofile-activiteiten gelden beperkingen wanneer u probeert deel te nemen buiten uw land van registratie. Dit kan om een aantal redenen worden ingeschakeld, b.v. frauduleuze beveiligingsprotocollen, vragen binnen een activiteit met betrekking tot realtime locatiestempels, geolocatietracking of -markering enz.

Houd er rekening mee dat het in strijd is met onze Servicevoorwaarden om een account te registreren in een land waar u niet woont. Als u bent geregistreerd in uw land van verblijf en op reis bent, raden we u aan de deelname aan Pureprofile te hervatten zodra u terug bent van uw verlof.

Probeer het volgende voor een oplossing voordat u contact opneemt met ons klantenserviceteam:

1. Sla de link / URL van de activiteit op om opnieuw toegang te krijgen
2. Wis je cache / cookies
3. Plak de link / URL in een nieuw venster (zorg ervoor dat de link wordt geplakt zoals hij is, zonder bewerkingen of spaties)
4. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van uw browser gebruikt op een apparaat waarop Flash is geïnstalleerd

Als de bovenstaande stappen niet werken, probeer dan een andere browser en/of apparaat.

De Feed is het eerste dat je ziet als je inlogt op je Pureprofile-account. Hier vindt u al uw activiteiten en krijgt u snel toegang tot uw transactie-activiteit en beloningsopties.
Uw profiel maakt deel uit van een interactieve feed. Hoe meer u met uw feed omgaat, hoe persoonlijker uw profiel wordt. Je kunt al je beschikbare profielactiviteiten vinden onder het tabblad ‘Profiel’ bovenaan je feed.

Wanneer u voor het eerst inlogt, ziet u uw feed. Het bevat vragen over profielupdates en verdienmogelijkheden die op u zijn afgestemd.

Als Pureprofile nieuw voor u is, ziet u voornamelijk vragen over profielupdates in uw feed. Klik erop om uw antwoorden te geven en uw profiel op te bouwen. Hoe meer profielvragen je invult, hoe meer groepen je wordt toegevoegd. En hoe meer groepen u aansluit, hoe meer verdienmogelijkheden, zoals betaalde enquêtes, aanbiedingen en inhoud, u ontvangt.

Als je al een tijdje lid bent van Pureprofile, heb je misschien al de meeste of al je profielvragen beantwoord, dus je zult meer activiteiten, aanbiedingen en inhoud in je feed zien.

Elk stukje inhoud in uw feed zal u vertellen wat voor soort activiteit het is, hoeveel u zou kunnen verdienen door deel te nemen en hoe lang het zal duren om te voltooien. Klik gewoon op de tegels om deel te nemen.

Mogelijk merkt u dat uw feed vragen toont die u in het verleden mogelijk al heeft beantwoord. U wordt gevraagd uw antwoorden op bepaalde vragen bij te werken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw profiel correct is en recente gebeurtenissen in uw leven weerspiegelt, zoals verhuizen, van baan veranderen of trouwen. Dit betekent dat de inhoud en activiteiten die u ontvangt relevant en geoptimaliseerd voor u zijn.

Uw gepersonaliseerde demografisch profiel, d.w.z. geboortedatum, voornaam, achternaam en postcode, kan worden bijgewerkt via het menu Mijn account aan de linkerkant van uw feed in uw Pureprofile-account als uw situatie verandert. Uw volledige profielopmaak vindt automatisch plaats via herhaalde campagnes met verschillende tussenpozen, afhankelijk van het onderwerp of onderwerp in kwestie en op basis van de datum van uw laatst verstrekte antwoord.

Naarmate u meer van uw profiel voltooit, verschijnen er meer onderwerpen en vragen. Als je denkt dat een belangrijk onderdeel van je profiel moet worden gecorrigeerd, bijgewerkt of gewijzigd, neem dan contact op met ons klantenserviceteam voor hulp en begeleiding.

Uw puntensaldo wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van de pagina.

Zodra uw account de minimumvereiste heeft bereikt, klikt u op de Beloningen in de menubalk aan de linkerkant van uw feed om de gewenste inwisselmethode te selecteren en volgt u de aanwijzingen.

Afhankelijk van het land waarin u woont, kunt u uw inkomsten inwisselen voor verschillende beloningsopties. Verzilver rechtstreeks op uw PayPal-rekening of cadeaubonnen voor veel verschillende beloningen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe beloningspartners. Als je een goed idee hebt of iets beschikbaar wilt zien in jouw regio, neem dan contact op met ons klantenserviceteam en geef je input.

U kunt minimaal € 10 in één transactie inwisselen voor PayPal of cadeaukaartinwisseling.

Het inwisselen van PayPal en cadeaubonnen kan tot 30 werkdagen duren (weekends of feestdagen niet meegerekend) om te verwerken en om het geld op uw rekening te storten.

De eerste reden kan zijn dat u ons niet genoeg tijd heeft gegeven om uw verzoek te verwerken. Het kan tot 30 dagen duren om een PayPal- of cadeaukaartinwisseling te verwerken. Als u na 30 dagen nog steeds geen verzilvering heeft ontvangen, kan dit te wijten zijn aan een onjuist e-mailadres, waarbij er een kleine fout kan zijn opgetreden. Helaas kunnen we deze fout pas detecteren als we hebben geprobeerd u uw beloning te sturen, wat de geldigheid van de e-mail erg belangrijk maakt.

Uw beloningsmeldingen worden gemaild naar uw Pureprofile-aanmeldings-e-mailadres, dus we verwachten dat mislukte inwisselingen zeer onwaarschijnlijk zijn.

Als u geen PayPal-account hebt dat is gekoppeld aan uw Pureprofile-aanmeldings-e-mailadres, neemt PayPal contact met u op op dit e-mailadres en vraagt ​​u om een ​​PayPal-account aan te maken. Zodra dit is gebeurd, heb je toegang tot je Pureprofile-beloningen. PayPal stuurt u per e-mail herinneringen om toegang te krijgen tot uw account. Als uw beloning niet binnen 30 dagen is ingewisseld, stuurt PayPal het geld naar ons terug en zullen we uw Pureprofile-puntensaldo automatisch bijschrijven.

We kunnen uw verzilvering alleen op een PayPal-rekening op uw eigen naam storten. Dit beleid is opgesteld om ervoor te zorgen dat niemand uw Pureprofile-saldo kan verzilveren, behalve u. Het voorkomt ook dat mensen meerdere Pureprofile-accounts onder verschillende namen gebruiken.

Door ervoor te zorgen dat uw accountgegevens correct zijn, kunt u eerder van uw beloningen genieten. Onjuiste gegevens kunnen leiden tot een mislukte inwisseling en vertragingen bij het ontvangen van uw geld. U kunt uw e-mail bijwerken op het tabblad ‘Accountgegevens’ in uw account.

Alle informatie die u ons geeft, is versleuteld en kan alleen door u worden bekeken. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

We verzamelen alleen de informatie die u met ons wilt delen. U bepaalt zelf welke profielgegevens u wilt aanvullen. De drie brede soorten informatie die we verzamelen zijn:

  • Informatie die u ons rechtstreeks verstrekt;
  • informatie over uw gebruik en interactie met Pureprofile; en
  • informatie verzameld via het platform, applicaties, derden of andere websites.

 

Uw profielinformatie wordt opgeslagen in ons cloudserversysteem en wordt beschermd achter een krachtige firewall. Alle gevoelige gegevens zijn sterk versleuteld en zijn alleen verbonden met uw lidmaatschaps-ID om een hoog beveiligingsniveau voor al uw informatie te garanderen. U kunt meer informatie vinden over hoe dit wordt gedaan in ons privacybeleid.

Wanneer u deelneemt aan een activiteit, worden de antwoorden die u indient als anonieme gegevens aan bedrijven verstrekt. We verstrekken nooit antwoorden of profielinformatie aan bedrijven op een manier die het mogelijk maakt u persoonlijk te identificeren (tenzij u ons uitdrukkelijke toestemming geeft om dit te doen).

We gebruiken de gegevens die we verzamelen ook om uw Pureprofile-ervaring te onderhouden en voortdurend te verbeteren. Uw informatie helpt bij het aanpassen van de inhoud, campagnes, enquêtes en inzichten die u in uw profiel ziet. Hoe meer u met uw profiel omgaat, hoe relevanter campagnes en aanbiedingen u zult worden uitgenodigd om aan deel te nemen.

Uw profielinformatie wordt opgeslagen in ons cloudserversysteem dat wordt beschermd achter een krachtige firewall. Alle gevoelige gegevens zijn sterk versleuteld en zijn alleen verbonden met uw lidmaatschaps-ID om een hoog beveiligingsniveau voor al uw informatie te garanderen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Ons privacybeleid zorgt ervoor dat de antwoorden die u tijdens een activiteit indient, in een geanonimiseerd formaat aan bedrijven worden verstrekt. We zullen uw reacties of profielinformatie nooit aan bedrijven verstrekken op een manier waarmee u persoonlijk geïdentificeerd kunt worden (tenzij u ons uitdrukkelijke toestemming geeft om dit te doen).

Pureprofile heeft net zo’n hekel aan spam als jij.

We sturen geen spam, en we staan ook niet toe dat bedrijven of individuen deelnemen aan spamactiviteiten via onze service.

Alle berichten die via Pureprofile worden verzonden, worden beoordeeld op authenticiteit en relevantie voor jou. Als onderdeel van dit proces staan we bedrijven niet toe berichten te verzenden, tenzij u hier rechtstreeks toestemming voor heeft gegeven.

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Ons interne, bekroonde klantenserviceteam staat voor u klaar