Logo PP

60-seconden handleiding om te verdienen

Het duurt minder dan een minuut om je Pureprofile-account aan te maken, maar het levert levenslange waarde op.

Hier lees je hoe je je profiel kunt opbouwen en beloningen kunt verdienen.

Vertel ons over jezelf

We hebben je al de basisvragen gesteld, zoals je naam, leeftijd, geslacht en waar je woont. Dit betekent dat je direct kunt beginnen met het matchen voor betaalde enquêtes.

Blijf die antwoorden geven

Als je eenmaal bekend bent met het invullen van je profiel, ga door! Hoe meer we over jou weten, hoe meer activiteiten je zult ontvangen (en hoe meer beloningen je kunt verdienen).

V. Wat als ik een vraag niet wil beantwoorden?

Dat is prima. Hoewel we er altijd voor zorgen dat je informatie beschermd, versleuteld en niet te identificeren is als jij, is het helemaal aan jou hoeveel vragen je wilt beantwoorden.

Ontdek nieuwe manieren om te verdienen

Bekijk nieuwe verdienmogelijkheden door door je voeden te scrollen of door de filters te gebruiken om enquêtes te bekijken.

Top verdientip: wees er snel bij!

Zorg ervoor dat je je feed en e-mail regelmatig controleert. Sommige betaalde enquêtes zijn niet meer beschikbaar zodra het benodigde aantal deelnemers is bereikt.

Dan is het tijd om in te wisselen

Hoe in te wisselen

Ga naar het gedeelte ‘Beloningen’, verifieer je account via sms of door je PayPal-accountgegevens toe te voegen en selecteer je beloning. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen, zoals PayPal en cadeaubonnen!

Je kunt inwisselen wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt (mits je de minimumvereiste waarde voor je regio op je account hebt).

V. Hoe lang duurt het voordat een inwisseling wordt verwerkt?

PayPal-inwisselingen kunnen tot 30 werkdagen (exclusief weekenden of feestdagen) duren voordat ze worden verwerkt en het geld op je rekening wordt gestort.

Cadeaubonnen kunnen tot 5 werkdagen duren om te worden verwerkt en zijn onderhevig aan goedkeuring. Na goedkeuring ontvang je de bevestiging per e-mail.

Nu ben je klaar om te gaan verdienen...