Logo PP

Pureprofile Gids

Alles wat je moet weten over verdienen bij ons

icon book

Laten we naar de details gaan

Hoewel Pureprofile het eenvoudig voor je maakt om je mening te delen en beloningen te verdienen, gebruiken we hier en daar wat vaktermen. Daarom hebben we een snelle gids gemaakt voor de belangrijkste woorden die je nu vaak zult horen nu je een Pureprofile-lid bent. Je zult in no time een expert zijn!

Het Pureprofile-woordenboek

Activiteiten


Dat is wat we alle verdienmogelijkheden en andere inhoud noemen waaraan je kunt deelnemen. Een Pureprofile-activiteit kan van alles zijn, van een enquête tot een link naar een website of een te bekijken video. Sommige zijn betaalde activiteiten waarvoor je beloningen krijgt. Andere geven je geen onmiddellijke beloningen, maar helpen ons jou beter te leren kennen, zodat we meer betaalde mogelijkheden jouw kant op kunnen sturen.

Groepen


Naarmate je vragen beantwoordt, word je toegevoegd aan verschillende groepen (zoals 'drinkt koffie' of 'heeft een iPhone'). Deze groepen verbinden je met merken en activiteiten die passen bij jouw interesses. Hoe meer groepen je hebt, hoe meer verdienmogelijkheden je zult ontvangen.

De Voeden


De inhoud in het midden van de pagina wanneer je voor het eerst inlogt, is jouw voeden. Het bevat een reeks vragen over profielupdates en verdienmogelijkheden. Als je wilt zien wat er nieuw voor je is, scroll dan eenvoudig door je voeden. Er is meestal genoeg om je bezig te houden.

Profiel


Bouw je profiel op en word toegevoegd aan meer groepen door vragen over profielupdates te beantwoorden. Hoe meer profielactiviteiten je voltooit, hoe meer relevante activiteiten en andere interessante dingen je zult ontvangen.

Inwisseling


Het doen van een inwisseling betekent dat je jouw beloningen inwisselt. Je kunt contant geld rechtstreeks op je PayPal-account krijgen of kiezen uit een scala aan cadeaubonnen. Houd jouw inwisselingen bij op de 'transacties'-pagina van je account.

Pureprofiler


Dat ben jij! En je bent nu officieel een expert in de woorden van Pureprofile 🙂

Klaar om beloningen te verdienen?